Entstapelungsanlagen për industrinë e mishit.

QUPAQ


_ E shpejtë, e lehtë dhe higjienike. Me QUPAQ ju duhet vetëm të përqendroheni në atë që futet në tabaka. QUPAQ është kompakt, i besueshëm, i shpejtë dhe mbi të gjitha i lehtë për t'u integruar në linjën tuaj të prodhimit.

REICH GmbH


_ Reich Fördertechnik GmbH me seli në Großkarolinenfeld prodhon sisteme komplekse, transportuese individuale për industrinë e mishit dhe shpendëve ...

Ilpra Germany GmbH


_ Ilpra është një prodhues i makinave paketuese. Makinat e ndryshme Ilpra prodhon dhe shet janë makina Thermoform, makina Trayseal dhe sistemet e Plotësimit. Ekziston një zgjidhje e paketimit për çdo pyetje dhe aplikim ......

TRAJTIMI I MATERIALIT BADA


_ Bada Material Handling është një prodhues i njohur italian me bazë në Italinë verilindore, afër Venecias. Biznesi ynë kryesor është projektimi dhe prodhimi i pajisjeve për trajtimin e materialeve (të prodhuara nga AISI304 ose AISI316) tërësisht të prodhuara në Itali...