REICH GmbH
Marienberger Strasse 47
83109 Großkarolinenfeld ,
Tel.: +49 (0) 8031-809569-0
fax: +49 (0) 8031-809569-50
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.reich-gmbh.net
përditësuar më: 18.02.2021
Anëtar që nga: 15.11.2017

Reich Fördertechnik GmbH me seli në Großkarolinenfeld prodhon sisteme komplekse, transportuese individuale për industrinë e mishit dhe shpendëve.

Në qendër të punës sonë janë klientët dhe nevojat e tij të veçanta. Në bashkëpunim të ngushtë me klientin, specialistët tanë zhvillojnë, planifikojnë dhe zbatojnë sisteme bimore që i përshtaten ushqimit. Ekipi ynë i kualifikuar zhvillon dhe zbaton së bashku me klientët operacionet e mundshme për të reduktuar kostot fikse dhe për të bërë vendet e punës pozitive.

Gama e produkteve të Rajhut
mish i pasur dhe industria buke ofron një gamë të gjerë të produkteve - përshtatur individualisht në shumë raste me nevojat e përdoruesve të ndryshme - të besueshëm dhe janë përdorur në përputhje me standardet më të fundit të higjienës.

1. stacion enë papastërtitë
Stacioni më i përshtatshëm dhe plotësisht automatike enë dirt lejon shkarkimin kamionë të shpejtë dhe të qetë në hyrje. boshatis janë regjistruar për herë të parë dhe pastaj të furnizuar me pastrimin.

2. Shiritat vertikalë, pajisjet e ngarkimit dhe shkarkimit
Përpunimi automatik i grumbullimit mund të zgjatet gjithashtu në mënyrë fleksibile. Një mekanizëm fillestar automatik mundëson shkrirjen e kontejnerëve 2.000 në orë, si dhe grumbullimin deri në kontenierë 1.000 për orë.

3. Sistemet Container pastrimi / tharëse
Sistemet e larja me enë kontejnerësh janë një zgjidhje efikase për energji dhe një hapësirë ​​për të shpëtuar të gjitha proceset e pastrimit, të cilat mund të zgjerohen me rritjen e kërkesës. Ajo u zhvillua posaçërisht për industrinë e mishit sipas parimeve të dizajnit higjienik. Mund të lihen dhe të thahen në një ose dy operacione korsi deri në kontenierë 4.000 E1 ose E2. Falë një ndarjeje të qartë të zonave individuale të larjes, konsumi kimik u mbajt i ulët.

4. storage Empty enë
Deri në 7,40 m kontenierë të lartë mund të vendosen në depo Reich Crate. Dizajni modular lejon një rregullim individual të kapacitetit. duke mbajtur bosh kuti është projektuar për kërkesat e ulëta hapësirë ​​me shfrytëzimin maksimal të hapësirës dhe lejon ruajtjen dhe rikthim automatike proceset e deri në 2.000 kontejnerë në orë.

5. mbledhje
Falë dizajnit modular, çdo zgjidhje e mbledhjes mund të përshtatet në mënyrë fleksibile për nevojat në ndryshim dhe është përgatitur për detyra të ardhshme.

6. Transportues 2.0
Higjena, e lehtë për t'u instaluar, e lehtë për t'u ruajtur - këto janë tiparet kryesore të komponentëve të teknologjisë së re të transportuesit të Reich. Sistemi modular shumë efikas siguron transportim të shpejtë dhe fleksibël të kontejnerëve bosh dhe të plotë në standardet më të larta të higjienës. Prona shtesë nga komponentët transportues Perandorisë aktualisht përfshijnë elemente element kurbë 3D- butë, Einschleuse-Soft, shiritat vertikale - të gjitha të kombinuara me njëri-tjetrin dhe të kërkesës, si variabël i thjeshtë


Fjalët kyçe: prodhim | Teknologji transportuese | Magazina e zgjedhjes | Ndërtim | Kuvendi | makina speciale