Ilpra Germany GmbH
Boschstrasse 16
47533 Kleve ,
Tel.: + 49 (0) 2821 8944820
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.ilpra.eu
përditësuar më: 16.01.2020
Anëtar që nga: 04.12.2018

Ilpra është një prodhues i makinave paketuese. Makinat e ndryshme Ilpra prodhon dhe shet janë makina Thermoform, makina Trayseal dhe sistemet e Plotësimit. Ekziston një zgjidhje e paketimit për çdo pyetje dhe aplikim.

Ilpra është e bazuar në 1955 në Itali dhe është e vendosur në Mortara. Që nga 1955, Ilpra ka shitur makinat 17.000 në mbarë botën në vendet 129.

Për momentin, Ilpra 7 ka degë në të gjithë botën, dhe tani edhe në Gjermani.

https://ilpra.eu/