Kondicionerë të pjekur për industrinë e mishit. Dhoma e pjekjes / bimëve të kabinetit të pjekur për prodhimin e sallamit të papërpunuar dhe produkteve të korrura të papërpunuara si sallami dhe prosciutto.

Maurer-Atmos Middleby GmbH


_ Maurer-Atmos Middleby GmbH është i njohur për tymin e prodhuar me cilësi të lartë dhe pajisjet e prodhimit dhe si një nga ofruesit kryesorë në fushën e trajtimit termik të produkteve të mishit, peshkut dhe shpezëve ...

Schröter Teknologjia GmbH & Co. KG


_ Schröter është një nga prodhuesit kryesorë ndërkombëtarë të sistemeve të përpunimit termik për industrinë ushqimore.

FESSMANN GmbH dhe Co KG


_ FESSMANN qëndron pasi 90 vjet për cutting-edge pajisje të teknologjisë së lartë për përpunimin e ushqimit në industrinë e përpunimit të mishit, sallam dhe peshku.

VEMAG ANLAGENBAU GmbH


_ Ne të prodhojë cilësi të lartë dhe sistemeve të qëndrueshme bimore për trajtimin termik të produkteve ushqimore. produkte të reja të tilla si shtëpitë e tymit, gatim dhe pajisje ngrirje të shkrij dhe pasuritë e maturimit klimatike janë pjesë e gamën tonë të plotë të produktit.

KERRES sisteme kondicionimi GmbH


_ Si një kompani gjermane me qendër në Backnang në Swabia, KERRES ka zhvilluar dhe prodhuar sisteme të teknologjisë së lartë për sistemet e tymit, gatimit dhe ajrit të kondicionuar që nga 1966, të cilat garantojnë sukses të qëndrueshëm dhe siguri për operatorin ...