FESSMANN GmbH dhe Co KG
Herzog-Philipp-Str. 39
71364 Winnenden ,
Tel.: 07195-701-0
fax: 07195-701-105
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: https://www.fessmann.com
përditësuar më: 17.05.2022
Anëtar që nga: 21.07.2014

teknologjisë së lartë me traditë
Për vite të tëra pothuajse 100 FESSMANN paraqet pajisje të fundit të teknologjisë së lartë për përpunimin e ushqimit termike në cilësi të lartë.

Themeluar si një 1924 vogël familjar në Winnenden pranë Shtutgartit, kompania ndryshoi bëhet lider risi në industrinë përmes zhvillimit të vazhdueshëm dhe përmirësimin e produkteve të saj. Sot FESSMANN është e përfaqësuar në më shumë se vendet 50 në të gjitha kontinentet dhe jep makina e saj për kompanitë e të gjitha madhësive - nga mjeshtrit tradicionale për ndërmarrjet globale.

Përmes orientimit të pakompromis ndaj klientit është siguruar se kërkoi në veten pretendim është i vërtetë: "Ata që zgjedhin për FESSMANN, objekti më i mirë do të marrë në treg" Rreth 80.000 dorëzuar sisteme për pirjen e duhanit, gatim, pjekje, pjekje dhe ftohje të provuar se një Pjesa më e madhe e industrisë pajtohet me këtë vlerësim. Prandaj, nuk është për t'u habitur se FESSMANN aktualisht "Best Image" Çmimi i grupit mediatik dfv në zeje mban (çmimin fundit 2015), janë intervistuar për bimët mishit-përpunimit mbi 300.


Fjalët kyçe: pajisje për pjekje | Pajisje gatimi | Kazan gatimi | Sistemet e ftohjes | Sisteme tymi | Gjeneratori i tymit | Sisteme plotësisht të vazhdueshme