KERRES sisteme kondicionimi GmbH
Manfred-von-Ardenne Avenue 11
71522 Backnang ,
Tel.: 0049-7191-9129 0-
fax: 0049-7191-9129 70-
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.kerres-group.de
përditësuar më: 14.10.2022
Anëtar që nga: 22.09.2014

Nga mënyra e mirë e pirjes së duhanit te eksperti në përpunimin e ushqimit.

Tharje, pirja e duhanit, gatimi, pjekja dhe ftohja.

Si një kompani gjermane, me qendër në Backnang në Swabia, KERRES ka zhvilluar dhe prodhuar sisteme të teknologjisë së lartë për sistemet e tymit, gatimit dhe ajrit të kondicionuar që nga 1966 që garantojnë sukses të qëndrueshëm dhe siguri për operatorin.

Falë metodave modulare të ndërtimit, aksesorëve të gjithanshëm dhe elementeve funksionale funksionuese, ne ofrojmë sisteme të dimensioneve dhe pajisjeve të duhura për të gjitha kërkesat dhe madhësitë.

Gama e produkteve KERRES shtrihet nga kabineti i kombinimit CS 350, çudia e vogël e kuzhinës për industrinë e hotelierisë dhe zonën e rostiçeri me kapacitet deri në 50 kg, në fabrikën e madhe industriale me të cilën është e mundur të thahen, pini duhan dhe gatuajeni në një grumbull deri në tonet 4.

Qoftë për tregtinë artizanale, qoftë për klasën e mesme apo për industrinë: KERRES ofron një larmi zgjidhjesh miqësore ndaj klientit kur bëhet fjalë për një trajtim ekonomik dhe miqësor ndaj mjedisit të ngrohjes së ushqimit. Programi i sistemeve universale të pirjes së duhanit dhe gatimit plotësohet me një gamë kaldajash nga 250 në 1.000 litra përmbajtje kazan, si dhe sistemin special të gatimit, sistemin e pjekjes dhe pjekjes dhe sistemin e ftohjes intensive.

KERRES sisteme kondicionimi GmbH

Manfred-von-Ardenne-Allee 11 D-71522 Backnang

Telefon 07191-9129-0       Faksi 07191-9129-70

Info @ kerres-group.de -     www.kerres-group.de

 


Fjalët kyçe: pajisje për pjekje dhe pjekje | Sisteme dushi dhe ftohjeje intensive | Kazan për gatim kasapi dhe gjenerator tymi | Sisteme tymi kondicionimi | Sistemet e pirjes së duhanit