Maurer-Atmos Middleby GmbH


_ Maurer-Atmos Middleby GmbH është i njohur për tymin e prodhuar me cilësi të lartë dhe pajisjet e prodhimit dhe si një nga ofruesit kryesorë në fushën e trajtimit termik të produkteve të mishit, peshkut dhe shpezëve ...

Schröter Teknologjia GmbH & Co. KG


_ Schröter është një nga prodhuesit kryesorë ndërkombëtarë të sistemeve të përpunimit termik për industrinë ushqimore.

FESSMANN GmbH dhe Co KG


_ FESSMANN qëndron pasi 90 vjet për cutting-edge pajisje të teknologjisë së lartë për përpunimin e ushqimit në industrinë e përpunimit të mishit, sallam dhe peshku.

KERRES sisteme kondicionimi GmbH


_ Si një kompani gjermane me qendër në Backnang në Swabia, KERRES ka zhvilluar dhe prodhuar sisteme të teknologjisë së lartë për sistemet e tymit, gatimit dhe ajrit të kondicionuar që nga 1966, të cilat garantojnë sukses të qëndrueshëm dhe siguri për operatorin ...

Perandori Thermo Process Technology GmbH


_ REICH është emri më i vjetër i Gjermanisë në fushën e sistemeve të përpunimit termik të ushqimit dhe është një nga furnizuesit kryesorë në botë në këtë industri. Ne ofrojmë zgjidhje për përpunimin termik të mishit dhe produkteve të sallamit, peshkut, shpendëve, djathit, ushqimeve komode dhe shumë më tepër.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 tjetër fund »