POPPY GmbH
Am Stadion 4
58540 Meinerzhagen ,
Tel.: + 49 (0) 23 54 / 94 45 0-
fax: + 49 (0) 23 54 / 94 45 299-
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: https://www.mohn-gmbh.com
përditësuar më: 10.01.2024
Anëtar që nga: 10.10.2012

Mohn GmbH ka ofruar zgjidhje të plota inovative dhe të personalizuara nga teknologjia e higjienës deri te teknologjia e pastrimit deri te pajisjet operuese për industrinë e përpunimit të mishit në mbarë botën që nga viti 1998. Kompania, me seli në Meinerzhagen, në rajonin e Brandenburgut të Sauerland, ofron veçanërisht zgjidhje të higjienës personale, të cilat zhvillohen së bashku me klientin në varësi të projektit.

 

Nga këshillat teknike, zhvillimi dhe ndërtimi deri te prodhimi individual - qoftë riparimi i operacioneve ekzistuese apo ndërtimet e reja, specialisti i higjienës Mohn GmbH ju mbështet në zbatimin ekonomik të kërkesave tuaja aktuale të higjienës dhe është i lumtur t'ju këshillojë për pikat e dobëta në Higjiena e produktit, operacionale dhe personale.

 

Mohn GmbH ofron një shërbim të veçantë përmes matje të sakta në vend nëpërmjet këshilltarëve të tyre specialistë. Montimi kryhet nga personeli i shërbimit të brendshëm.

 

Përfitoni nga ndihma jonë kur bëhet fjalë për planifikimin e masave strukturore. Ne jemi profesionistë këtu.


Fjalë kyçe: objekt i kasapit | Dezinfektimi i duarve / higjiena e duarve | Kasap higjienike | Rripat higjienike | higjiena personale | Raftet | sistemet e pastrimit | dollapët | tabela | lavaman