Friedrich Sailer GmbH


Memminger Str. 55
89231 Neu-Ulm , Gjermani
Tel.: + 49 (0) 731 / 98 59 0 0-
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 26.02.2015
Anëtar që nga: 22.09.2014

Fjalët kyçe: pajisje ngritëse dhe anuese | Thertoret | Thertorja | Dollapët | Objektet e dhomave sociale | Dollapët | Pajisjet e transportit | Karroca dhe kontejnerë