Hubert Haas eK


Benzstrasse I 8-ti
73491 Newbie , Gjermani
Tel.: + 49 7961 969097-0
fax: + 49 7961 561073
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 24.09.2014
Anëtar që nga: 24.09.2014

Fjalët kyçe: Makinat automatike të djegies dhe dehairing | Pajisja mahnitëse | Heqja e flokëve dhe makina flakëruese | Thertoret