NIEROLEN Shërbimi und Vertriebs GmbH


Sylvensteinstrasse 60a
83661 Lenggries , Gjermani
Tel.: 08042-914880
fax: 08042-914888
Kontakt personi: eva Kitterle
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://nierolen.de
përditësuar më: 18.03.2016
Anëtar që nga: 14.03.2016

prodhim me porosi të produkteve plastike (HDPE) dhe çelik inox. Në dyert e veçanta dhe elemente të mbrojtjes mur për industrinë e përpunimit të ushqimit, si dhe prerja e mbështet për kundërvihet dhe prerje.

Fjalët kyçe: bllok copëtues | Kuti thike | Dyert lëkundëse | Bullbar | Dyert rrëshqitëse | Pllaka prerëse | Perde me shirita | Futëse kundër prerjes | Dyert dhe sistemet e mbrojtjes së ramave | Mbrojtja e murit