Frontmatec GmbH
Në Tigge 60 B + C
59269 Beckum ,
Tel.: + 49 25 21 / 85 07 0
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: https://www.frontmatec.com
përditësuar më: 30.11.2023
Anëtar që nga: 08.02.2021

Frontmatec GmbH, me seli në Beckum, është pjesë e Grupit Ndërkombëtar Frontmatec.

Frontmatec furnizon teknologjinë më të fundit për automatizimin në industrinë e mishit - nga klasifikimi i kufomave, linjat e therjes, sistemet e prerjes dhe heqjes së kockave, Teknologjia e peshimit, aplikimet robot, Sistemet e kontrollit deri te sistemet e logjistikës dhe paketimit duke përfshirë zgjidhjet softuerike për të gjitha fushat.

Frontmatec është një lider në zhvillimin teknologjik të sistemeve, proceseve dhe zgjidhjeve që plotësojnë standardet më të larta për sa i përket mirëqenies së kafshëve, ergonomisë, higjienës dhe vlerës së shtuar.

Projektet komplekse të therjes dhe prerjes zbatohen sipas kërkesave individuale të klientëve - nga konceptet e para, projektimi, prodhimi dhe montimi paraprak deri në përfundimin, instalimin dhe shërbimin pas shitjes.

Inxhinierë me përvojë dhe specialistë të PLC janë në dispozicion për mbështetje 24/7 për shërbimin optimal të klientit.


Fjalë kyçe: teknologji transportieri | Zgjedhja, rrjedhja dhe ruajtja në një vend | Logjistika | Robot Solutions | sharra | Thertoret | Prodhuesit e thertores | Sistemet e betejës | Impiantet Prerëse | çmontimi