Progresu GmbH


Pliniusstrasse 8
48488 Emsbüren , Gjermani
Tel.: +491723565055
Kontakt personi: Klaudia Reuver
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.progressu.de
përditësuar më: 26.03.2021
Anëtar që nga: 25.03.2021

A keni shitur makina të përdorura ose linja prodhimi, apo ato lëshohen për shitje në vendin tuaj? Si një partner ndërkombëtar në industrinë ushqimore, PROGRESSU.DE specializuar në blerjen e makinave të përdorura dhe linjave të prodhimit për përpunimin dhe paketimin e mishit, peshkut, shpezëve, perimeve, frutave, vakteve të gatshme, vakteve të gatshme dhe produkteve të pjekura. PROGRESSU.DE blen makina ushqimore të përdorura dhe linja të plota prodhimi. Profesionistët tanë kujdesen për ndarjen elektrike, çmontimin dhe ngarkimin e makinave dhe linjave të prodhimit. Në këtë mënyrë Progressu siguron që procesi i çmontimit të kryhet në mënyrë të sigurt dhe korrekte, duke ruajtur kështu cilësinë e makinerive të përpunimit të ushqimit. Në Progressu ne sigurohemi që partnerët tanë mund të na dorëzojnë me besim projektet e tyre. Ne i lehtësojmë partnerët tanë në mënyrë që ata të përqendrohen në atë që është e rëndësishme: prodhimin e ushqimit. Dëshironi të filloni të shisni makinat ose linjat e prodhimit tuaj për përpunimin e ushqimit menjëherë? Na kontaktoni direkt me telefon, email ose përmes faqes sonë të internetit PROGRESSU.DE.

Fjalë kyçe: makina kasapi | makineri ushqimore | makineri te perdorura | prerës | industria ushqimore | çmontimi i makinës | ruajtja e makinës | mikser | industria ushqimore | rrëzues