TRAJTIMI I MATERIALIT BADA


_ Bada Material Handling është një prodhues i njohur italian me bazë në Italinë verilindore, afër Venecias. Biznesi ynë kryesor është projektimi dhe prodhimi i pajisjeve për trajtimin e materialeve (të prodhuara nga AISI304 ose AISI316) tërësisht të prodhuara në Itali...

Tipper TIE Techno PACK GMBH


_ TIPPER TIE është një furnizues mbarëbotëror i makinave të përpunimit dhe paketimit.

CT clip teknikë GmbH Germany


_ Ne kemi bërë atë një mision për të ofruar klientëve tanë shërbimin më të mirë të mundshme, me pajisje të klasit të parë për produkte të klasit të parë.

Shërbimi industrial H&V


_ Për të gjitha pompat e vakumit ne ofrojmë ndarës vaji (filtra të shkarkimit) me çmimet më të mira. Ju lutemi pyesni pa detyrim ...

Progresu GmbH


_ Progressu GmbH është përfaqësuar në tregun Evropian për shumë vite. Biznesi ynë kryesor është blerja e makinave të përdorura nga industria ushqimore.

Lanico inxhinieri


_ Lanico inxhinieri, furnizimet Otto GmbH Niemsch mund të prodhimit të linjave, mund nënshkrimin makina, flanging, filtër të naftës, filtër karburantit, kanaçe aerosol, pako teknike, balestrat, makina të veçanta.