HEIFO GmbH & Co. KG


_ Hyrja e kësaj kompanie është bërë nga Fleischportal dhe shërben për informata të përgjithshme për industrinë gjermane të mishit. Informatat si emri i kompanisë, adresa, numri i telefonit janë pa garanci për plotësinë dhe saktësinë. Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar.

Helmut Boss makina paketimi KG


_ Hyrja e kësaj kompanie është bërë nga Fleischportal dhe shërben si informacion i përgjithshëm për industrinë gjermane të mishit.

Ribbeck GmbH


_ zgjidhje të plotë paketimit nga një burim i vetëm, kjo është ajo që Ribbeck GmbH që 27 vjet.

CertuFLEX


_ komponentet çelik për procesin / komponenteve furnizuesit / Higjena u. objektit.