Heinrich Frey Maschinenbau GmbH
Fischerstrasse 20
89542 Herbrechtingen ,
Tel.: + 49 (0) 7324 / 172 0-
fax: + 49 (0) 7324 / 172 44-
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.frey-maschinenbau.de
përditësuar më: 23.05.2024
Anëtar që nga: 10.10.2012

SGjatë viteve 70, Heinrich Frey Maschinenbau GmbH është një nga prodhuesit kryesorë në botë të makinave mbushëse në industrinë ushqimore. Në gjeneratën e tretë, Martin Frey dhe Heinrich Frey vazhdojnë kompaninë e mesme. Heinrich Frey Maschinenbau GmbH është i pranishëm në vendet e 80 në mbarë botën.

Si një sistem solver Frey ofron një shumëllojshmëri të bashkëngjitni skedarë të linjës Hamburg me shaper rrethore deri në prestar sallam dhe më shumë. Shkon portofolit makinë nga filler vogël pistoni me 20 litër për stuffer industriale vakum me 11.000 kg kapacitet teorik mbushje në orë. Makinat janë të përshtatshme për shkallë të vogël dhe Metzger për prodhimin industrial të ushqimeve.

Kontakti i drejtpërdrejtë dhe komunikimi i vazhdueshëm me klientët tanë është prioriteti ynë kryesor. Ne jemi gjithmonë me cilësi dhe shërbim të shpejtë. Për rrjetin tonë globale shpërndarës ofron në vend.


Fjalë kyçe: linja dhe module të ushqimit komod | Dozimi | Koekstrudim | Mbushës pistoni | Makina mbushëse pistoni | Pajisje dhe aksesorë specialë | mbushës vakum | Makina mbushëse me vakum | Wolfen | linjat e sallamit