Poly-clip Sistem GmbH & Co. KG
Niedeckerstrasse 1
65795 Hattersheim a. M. ,
Tel.: + 49 6190 8886-0
fax: + 49 6190 8886-15360
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: https://www.polyclip.com
përditësuar më: 15.05.2024
Anëtar që nga: 21.06.2013

Sistemi Poly-clip është prodhuesi kryesor në botë i makinave të klipeve dhe qëndron për "Excellence in Clipping". Me një pjesë të tregut mbi 50%, kompania është liderja e tregut botëror. Kudo që bëhet fjalë për "sallamin", njihet sistemi Poly-clip. Sot, pothuajse çdo industri e përpunimit të mishit ka një pirg të dyfishtë FCA ose ICA (kapëse sallamash) nga Sistemi Poly-clip. Makineritë e klipit, qoftë manuale, gjysmë automatike apo plotësisht automatike, janë sot jo vetëm shembullore për humanizim, por edhe, në veçanti, për racionalizimin e prodhimit të sallamit.

produkt
Gama e produkteve dhe shërbimeve përfshin një mori zgjidhjesh inovative të përbërë nga makina clip, makina paketimi dhe automatizimi i tyre, si dhe harxhuese të tilla si klipet dhe sythe. Makinat nga Poly-clip System përmbushin kërkesat më të larta të higjienës dhe sigurisë, si dhe të gjitha udhëzimet për kompanitë e përpunimit të ushqimit. Poly-clip System është e vetmja kompani në mbarë botën në fushën e teknologjisë së mbylljes së klipit që të ketë materialet e saj të certifikuara nga SGS INSTITUT FRESENIUS dhe të mbajnë vulën e tyre të cilësisë. Thelbi i këtij certifikimi është testimi i produkteve për sigurinë e ushqimit (SAFE-COAT, ISO 22000). Kriteret e testimit shkojnë shumë përtej masave ligjore.

Aplikimet
Ai furnizon industrinë ushqimore globale, veçanërisht mishin industrial dhe artizanal.

PCS_sausage36_FCA_pic_web_rgb.png

Por sistemi i mbylljes së klipeve është gjithashtu i suksesshëm në sektorë të tjerë që përpunojnë dhe paketojnë produktet e pastë, si në sektorin e ushqimit ashtu edhe në ato jo ushqimore. Tregje të tjera të rëndësishme përfshijnë produktet e qumështit, ushqimet e përshtatshme, ëmbëlsirat, ushqimet për kafshë, ngjitësit dhe ngjitësit, dhe eksplozivët civilë. Paketimi me klip është gjithashtu një mënyrë e sigurt dhe higjienike për të paketuar shpendët dhe sendet e pulave në qese. Sistemi i paketimit me mbylljen e klipit është efikas, kosto-efektiv dhe i qëndrueshëm.

Përfitoni nga njohuritë tona dhe eksperienca jonë - mbështetuni në sistemin Poly-clip.


Fjalë kyçe: makina me kapëse | makinë kapëse | Gërthyese | Prerje | klipe | Etiketat | Siguria e ushqimit | Gjurmueshmëria | sythe | Prerës tavoline | Prerëse sallam | Unazat e sallamit