Renner Slaughterhouse GmbH
Trade Senfelder Str. 33
73453 Abtsgmuend ,
Tel.: 07366-92096-0
fax: 07366-92096-99
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.renner-sht.de
përditësuar më: 11.04.2024
Anëtar që nga: 24.06.2013

RENNER është burim i mirë për teknologji individuale dhe fleksibël thertore - tashmë në 2. Generation.

RENNER kryen të gjithë gamën e produkteve për meshtarë dhe thertoret në të gjitha madhësive.

RENNER korrespondon me sistemet e saj të kërkesave të gjerë të cilësisë sa i përket higjienës, mirëqenien e kafshëve, ergonomi dhe operimit dhe sigurisë në punë.

RENNER qëndron për punë të reja të cilësisë - nga planifikimi ngurta të planifikimit të projektit, zbatimin në kohë. Gjithmonë ka dëshirat individuale dhe kërkesat e klientëve tanë në fokus. Ky shërbim të plotë vlerën e klientëve tanë në mbarë botën.

RENNER zhvillon, prodhon dhe mbledh kafshët therje objekte në përputhje me standardet më të fundit teknike. Bandwidth Fuqia përfshin deri në bagëti 60 në orë.

RENNER zhvillon, prodhon dhe mbledh objektet therjes derrit, sipas standardeve më të fundit teknike. Shtrirja e sistemeve tona të qepur me porosi shkon deri në derra 240 në orë.

Ne ofrojmë klientëve tanë me sistemet e plotë dhe / ose nën-komponentë që janë mbledhur në mënyrë individuale në bazë të kërkesave të konsumatorëve dhe varg të performancës.

RENNER analizuar, projektuar, prodhuar dhe instaluar sistemet transportues për kërkesat më të ndryshme në therrtore dhe mish. Sistemet tona transportues të siguruar funksionimin efikas të të gjithë prodhimit dhe logjistikës.

Ne ju ofrojmë me shiritat zinxhir, shiritat bosh fiksohem, shufra pneumatike shtytje, shiritat rafte, pneumatike ose sisteme vakum përcjellë dhe shirita transportues.

sistemet PLC ofrojë më shumë kontroll mbi investimet tuaja.

 


Fjalë kyçe: pompa gjaku | Sisteme përcjellëse të ajrit të kompresuar | Rrahës depilues | Teknologji transportuese | Makinë për lëkurën e lëkurës | Teknologjia e higjienës | Transportues bosh i grepit | Makina fshikulluese | platforma pune pneumatike | Therje viçi | Mishi i vrasjes së viçit | Gjurmët e tubave | Therja e deleve | Transportues therje | Teknologjia e thertoreve | Kurth tronditës derri | Therja e derrit | stallat