QUPAQ




Ngritja e 16
9700 Broenderslev , Dänemark
Tel.: +45 96 46 76 00
fax: +45 96 46 76 01
Kontakt personi: stefan Lendzian
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://qupaq.com
përditësuar më: 13.05.2024
Anëtar që nga: 01.12.2015

Ne mund Unstack!

Ne jemi krenarë t'ju ofrojmë gjeneratën e re të çmontuesve automatikë. Disa patenta dhe kërkime të gjera kanë hyrë në zhvillimin e sistemit të densifikimit QUPAQ. QUPAQ ofron gjithçka që prisni nga denester-i juaj. Është i shpejtë, i lehtë për t'u përdorur dhe i vetmi deponues në treg që mund të pastrohet tërësisht dhe pa mundim.






Etiketa: turi | daneze | shkatërrimi | Shpendët | mish viçi i bluar | Higjiena | Higjiena dhe pastërtia | lojë me birila | Shpejt