GPS Reisacher GmbH & Co. KG


_ GPS është një kompani globale të teknologjisë ushqimore dhe paketimin e sistemeve: makina të vetme dhe linjave të plotë, të reja dhe të përdorura, pjesët rezervë, përbërëse, mjete format për makina thermoforming dhe sealers tabaka, dizajne speciale, instalimeve dhe të shërbimit në të gjithë botën.

USHQIMI-LINX Germany


_ E gjithë bota e makinave të përdorura. Blej dhe shitet makina të përdorura për prodhimin e ushqimit. Është shumë e thjeshtë, kombëtar dhe ndërkombëtar, pa ndërmjetësues. Çmimet e lirë, më shumë fitim.

trajtimin MEATECH dhe teknologji magazinimit GmbH


_ Ne ofrojmë klientëve tanë një shërbim të plotë: nga zhvillimi i zgjidhjeve të veçanta për shpërndarjen dhe instalimin në shërbim të mirat tuaja investimeve.

UG WIFIT ujë


_ UG ujit WIFIT në Heidelberg është një kompani që është e trajtimit të reja të ujit të përshkruara me gjeneratorë calcite
« fillim i mëparshëm 10 11 12 13 14 15 16 tjetër fund »