EFA - Schmid & Wezel GmbH


_ Njihet më mirë në qarqet specialistë me emrin e markës EFA, Schmid & Wezel GmbH ka qenë ndër udhëheqësit e tregut në segment që nga viti 1934 me gamën e plotë të makinave për therje dhe demonim.

Albert Handtmann Maschinenfabrik GmbH & Co. KG


_ Handtmann Maschinenfabrik është pjesë e grupit të larmishëm Handtmann dhe divizionit të Sistemeve të Mbushjes dhe Porcionimit, i cili operon globalisht si ofrues i zgjidhjeve të integruara dhe ndër-procesore në përpunimin e ushqimit.

SCHRÖDER Maschinenbau GmbH & Co. KG


_ Si një kompani e mesme, SCHRÖDER Maschinenbau ka selinë në Werther në Lindjen e Westfalen për mbi 50 vjet. Kompania ka qenë pjesë e ndarjes FoodTech të JBT Corporation që nga viti 2018 ...

Soehnle Industrial Solutions GmbH


_ Ne kemi peshuar njerëz, objekte dhe ushqim në peshoren Soehnle që nga viti 1868. Sot Soehnle Industrial Solutions është pjesë e veprimtarisë ndërkombëtare RIVA Holding ...

TRAJTIMI I MATERIALIT BADA


_ Bada Material Handling është një prodhues i njohur italian me bazë në Italinë verilindore, afër Venecias. Biznesi ynë kryesor është projektimi dhe prodhimi i pajisjeve për trajtimin e materialeve (të prodhuara nga AISI304 ose AISI316) tërësisht të prodhuara në Itali...

FESSMANN GmbH dhe Co KG


_ FESSMANN qëndron pasi 90 vjet për cutting-edge pajisje të teknologjisë së lartë për përpunimin e ushqimit në industrinë e përpunimit të mishit, sallam dhe peshku.

Tipper TIE Techno PACK GMBH


_ TIPPER TIE është një furnizues mbarëbotëror i makinave të përpunimit dhe paketimit.