Karcher Presioni rondele


_ Karcher pastrues presion të lartë dhe pastruesit për industrinë e mishit.

Lanico inxhinieri


_ Lanico inxhinieri, furnizimet Otto GmbH Niemsch mund të prodhimit të linjave, mund nënshkrimin makina, flanging, filtër të naftës, filtër karburantit, kanaçe aerosol, pako teknike, balestrat, makina të veçanta.

HEIFO GmbH & Co. KG


_ Hyrja e kësaj kompanie është bërë nga Fleischportal dhe shërben për informata të përgjithshme për industrinë gjermane të mishit. Informatat si emri i kompanisë, adresa, numri i telefonit janë pa garanci për plotësinë dhe saktësinë. Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar.

Helmut Boss makina paketimi KG


_ Hyrja e kësaj kompanie është bërë nga Fleischportal dhe shërben si informacion i përgjithshëm për industrinë gjermane të mishit.