Heilemann Sicherheitstechnik GmbH


_ Ne jemi prodhues kryesor i rrobave unazë metalike kryesor dhe e përdorin atë për t'i bërë produktet e mbrojtjes thikë për mishit, pulave dhe riparimin peshku-përpunimit industry.We të gjitha markave të mëdha perëndimore. Për pyetje të mëtejshme na telefononi mbrapa si. Euro Flex juaj - Ekipi

Schlachthausfreund GmbH


_ Ne kemi shumë vite përvojë në prodhimin dhe marketingun në mbarë botën e veshjeve mbrojtëse dhe pajisjeve për industrinë e mishit, ushqimit dhe inxhinierisë. Neni nga prodhimi i vet ...

bardusch GmbH & Co. KG


_ Shërbimi Textile të plotë për çdo biznes të çdo workwear industrisë dhe veshje mbrojtëse, produktet POP, shtrat dhe takëm tavoline, lavanderi, Mats kontrollit pluhur, furnizimet plotë lavanderi për spitale dhe shtëpi pleqsh, si dhe veshje dhomë të pastër.

Franz Mensch GmbH


_ Higjena dhe veshje mbrojtëse direkt nga prodhuesit. cilësi më të sigurt dhe të përballueshme për më shumë se 40 vjet.

Luckfiel dhe njeriu GmbH


_ Partner i biznesit të ushqimit për më shumë se 100 vjet. Meat nevojë shumicë. Degët në Berlin (Löbert dhe birit) dhe Coesfeld (Athmer dhe Liedt)

Eventum Media / Media Shërbimi Runge GmbH


_ Eventum Media është një botues dhe një agjenci me një fokus në bujqësi. Kompania punon në emër të shoqatave të ndryshme të gjedhit, kuajve dhe derrave. Megjithatë, kompania gjithashtu shpërndan mjet i dobishëm promovuese.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »