Heilemann Sicherheitstechnik GmbH


_ Ne jemi prodhues kryesor i rrobave unazë metalike kryesor dhe e përdorin atë për t'i bërë produktet e mbrojtjes thikë për mishit, pulave dhe riparimin peshku-përpunimit industry.We të gjitha markave të mëdha perëndimore. Për pyetje të mëtejshme na telefononi mbrapa si. Euro Flex juaj - Ekipi

Creamer thika dhe Tools


_ Furnizimet Johannes Giesser Messer GmbH boning thikë, hapëse letër, thikë të veçantë, sallam dhe proshutë thikë, Provoni thika, thikë kuti higjienike, produkte për mbrojtjen e thikë, çeliku mprehje, forks mish, vendos thikë dhe më shumë.

Schlachthausfreund GmbH


_ Ne kemi shumë vite përvojë në prodhimin dhe marketingun në mbarë botën e veshjeve mbrojtëse dhe pajisjeve për industrinë e mishit, ushqimit dhe inxhinierisë. Neni nga prodhimi i vet ...

Fleischer shopping AG


_ FAG ofron një gamë të gjerë të produkteve gjithashtu një produkt të gjerë dhe diversitetit markë. Kontrolli i vazhdueshëm dhe një shkëmbim intensiv me klientët tanë na jep mundësinë për t'u përgjigjur menjëherë dhe përshtatur gamën tonë të produktit për dëshirat tuaja.

bardusch GmbH & Co. KG


_ Shërbimi Textile të plotë për çdo biznes të çdo workwear industrisë dhe veshje mbrojtëse, produktet POP, shtrat dhe takëm tavoline, lavanderi, Mats kontrollit pluhur, furnizimet plotë lavanderi për spitale dhe shtëpi pleqsh, si dhe veshje dhomë të pastër.

Rudolf Fehrmann GmbH & Co. KG


_ Emri Fehr njeri qëndron që 75 vjet e ekspertizës dhe partneritetit në përpunimin e mishit. Ne jemi një brez i tretë udhëzuar në shpërndarjen me shumicë të kasap, furnizim ushqimi, konsumatorët pjesa më e madhe, shërbim të partisë dhe furrë.

Franz Mensch GmbH


_ Higjena dhe veshje mbrojtëse direkt nga prodhuesit. cilësi më të sigurt dhe të përballueshme për më shumë se 40 vjet.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 tjetër fund »