Heilemann Sicherheitstechnik GmbH


Max-Eyth Strasse 2
71665 Vaihingen / Enz ,
Tel.: 07042 9111580
fax: 07042 9111599
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.euroflex-safety.de
përditësuar më: 27.05.2024
Anëtar që nga: 24.07.2013

Si prodhuesi kryesor i prerjes dhe prerjes së produkteve për industrinë globale të përpunimit të mishit, peshkut dhe shpezëve, fokusi ynë është në një standard të cilësisë së lartë. Produktet tona mbrojnë nga prerja dhe plagosjet; Nuk mund të ketë kompromise në cilësi. Të gjitha materialet janë të sigurta për ushqim dhe CE-testuar. Si një furnizues, ne e shohim veten si një partner i cili është në gjendje të përgjigjet fleksibilisht për nevojat globale të konsumatorëve dhe gjithashtu mund të ofrojë një shërbim profesional riparimi.

degë jonë në Brazil është i vendosur të përkryer në prodhuesi më i madh në botë mishit dhe ka vendosur veten si një partner i besueshëm. Tani, pas viteve 10, ne jemi të krijuar në mënyrë të vendosur si një furnizues për të gjithë lojtar i madh botëror në thertoreve braziliane dhe mish.


Fjalë kyçe: përparëse pune | doreza dhe përparëse të dallueshme | Shtrëngues dorezash | doreza dhe perparese magnetike | PPE | Shërbimi i Riparimit | Doreza rezistente ndaj prerjes | Doreza kundër shpimit | Përparëse mbrojtëse me thikë | tunikë