bardusch GmbH & Co. KG
Pforzheimer Strasse 48
76275 Ettlingen ,
Tel.: 0 72 43 - 70 70
fax: 0 72 43 - 70 71 04
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.bardusch.de/fleischportal
përditësuar më: 23.02.2015
Anëtar që nga: 22.01.2013

Rroba pune për kasapë dhe kasapë.

Ne i dimë nevojat tuaja dhe prandaj vendosim standarde të veçanta për veshjet e punës - pavarësisht nëse është zona e banakut, prodhimi apo dyqanet e ftohta. Veshjet tona HACCP përmbushin standardet e veçanta të kërkuara nga direktiva e BE-së për higjienën e ushqimit EEC L 175/1. Garancia e higjienës falë shërbimit me qira - dush bar ju ofron shërbimin e plotë të tekstilit në një paketë të gjithanshme të lumtur. Shërbimi i qirasë përfshin këshilla gjithëpërfshirëse, analizë efikase të nevojave, dizajn holistik të CI, prokurimin e tekstileve dhe financimin e tyre, mbledhjen dhe shpërndarjen, larjen dhe kujdesin. Të gjitha lavanderitë tona janë të çertifikuara sipas RAL-GZ 992/3 dhe kështu sigurojnë përgatitjen e përsosur higjienike të veshjeve të punës në sektorin e ushqimit. Të gjitha nga një burim i vetëm. Oferta plotësuese dush bar Përveç veshjeve të duhura të punës, edhe sende të pajisjeve mbrojtëse personale. Nga pajisjet e kokës te mbrojtja e dëgjimit dhe këmbës, ne kemi të gjithë artikujt e PPE në gamën tonë. Për mbrojtjen e duarve ne ofrojmë, për shembull, doreza mbrojtëse të bëra prej çeliku inox. E themeluar në 1871, kompania e pavarur familjare kujdeset dhe furnizon rreth 90.000 klientë në të gjithë botën me një tekstil me shërbim të plotë. dush bar Përveç veshjeve të punës dhe veshjeve mbrojtëse për pothuajse çdo industri, ajo gjithashtu ofron pajisje mbrojtëse personale, liri krevati dhe tavoline, shërbim banjo me shpërndarës sapuni dhe peshqirësh, dhe dyshekë për kontrollin e papastërtive. Gjithashtu zotëruar dush bar gjithashtu disiplina shumë të ndjeshme të tilla si furnizimi me lavanderi për klinikat dhe shtëpitë e pleqve, furnizimet sterile të dhomave të operacionit për spitalet dhe furnizimi me veshje të pastra sterile dhe të dekontaminuara.


Fjalët kyçe: veshje pune | Përpunimi i veshjeve të punës | Veshje pune për dyqanet e kasapëve | Rroba pune për kasapët | Rroba pune për kasapët | Veshje pune | Mbrojtja e dëgjimit | Veshje HACCP | Mbrojtja e duarve | Këmisha | Higjena | Xhaketa | Veshje për zonën e banakut | Mbrojtja e kokës | Veshje për dyqane të ftohtë | Pallto | Shërbimi me qira | Pastërtia | Doreza mbrojtëse të prera | Kalata | Doreza mbrojtëse rrjetë të bëra prej çeliku inox | Shërbimi i Tekstilit | Qiraja e rrobave | Furnizimi me lavanderi