Franz Mensch GmbH


Bërrjetje 20-21
86922 Duke u zhdukur ,
Tel.: 08193-9393-0
fax: 08193-9393-40
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 23.02.2015
Anëtar që nga: 28.02.2013

Franz Mensch GmbH është një ekspert afatgjatë në higjienë dhe veshje mbrojtëse. Për mbi 40 vjet ne kemi furnizuar të gjitha produktet e rëndësishme që ju nevojiten për funksionim higjienik dhe të sigurt përsa i përket HACCP, IFS dhe PSA.

Një gamë e fortë - veçanërisht për kasapët dhe kasapët.

  • doreza e disponueshme
  • Smocks dhe kalata
  • Mbrojtja nga thika dhe prerja
  • kapelë
  • veshje HACCP që mund të lahen
  • doreza mbrojtëse
  • mbrojtja e dëgjimit
  • Mbathje dhe këpucë pune
  • Mbulesa dhe thasë me mish
  • Pjekje me ushqime gishtash