Luckfiel dhe njeriu GmbH


_ Partner i biznesit të ushqimit për më shumë se 100 vjet. Meat nevojë shumicë. Degët në Berlin (Löbert dhe birit) dhe Coesfeld (Athmer dhe Liedt)

Eventum Media / Media Shërbimi Runge GmbH


_ Eventum Media është një botues dhe një agjenci me një fokus në bujqësi. Kompania punon në emër të shoqatave të ndryshme të gjedhit, kuajve dhe derrave. Megjithatë, kompania gjithashtu shpërndan mjet i dobishëm promovuese.

CWS-Hundë Germany GmbH


_ veshje Image për meshtarë dhe meshtarë.

Paperlynen GmbH


_ Paperlynen GmbH është një kompani e re në fushën HO.RE.CA dhe ju ofron me një gamë të gjerë të artikujve të disponueshme dhe reusable dhe veshje mbrojtëse personale të shërbimit të ushqimit.

BATANIA Direct GmbH


_ BATANIA DIREKT - furnizim ushqimi dhe mishi 'furnizimet. Që 25 vjet profesionale për industri hotelierike dhe kasaphanën