Përpunimi Solutions Europe


_ Si prodhues i pajisjeve personale mbrojtëse, ne ofrojmë një gamë të doreza rezistente prerë. Për thikë drejtuar dorën, por edhe aktivitete të tjera. Coolmax është një bestseller në trajtimin me thika makinë; ku duart qëndrojnë të ngrohtë gjatë.

Gastropolis24 GmbH


_ Gastropolis24 është kompania juaj postës mënyrë për nevojat hotelieri dhe kasap në Evropë.

Thomas EICKER


_ Shitjet e markës së thikës SICO për Gjermaninë. Shitja e thikave të kasapëve dhe materialeve të tjera të konsumit për fabrikat e përpunimit të mishit - pajisjet e çmontimit.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 tjetër fund »