Heilemann Sicherheitstechnik GmbH


_ Ne jemi prodhues kryesor i rrobave unazë metalike kryesor dhe e përdorin atë për t'i bërë produktet e mbrojtjes thikë për mishit, pulave dhe riparimin peshku-përpunimit industry.We të gjitha markave të mëdha perëndimore. Për pyetje të mëtejshme na telefononi mbrapa si. Euro Flex juaj - Ekipi

Schlachthausfreund GmbH


_ Ne kemi shumë vite përvojë në prodhimin dhe marketingun në mbarë botën e veshjeve mbrojtëse dhe pajisjeve për industrinë e mishit, ushqimit dhe inxhinierisë. Neni nga prodhimi i vet ...

Fleischer shopping AG


_ FAG ofron një gamë të gjerë të produkteve gjithashtu një produkt të gjerë dhe diversitetit markë. Kontrolli i vazhdueshëm dhe një shkëmbim intensiv me klientët tanë na jep mundësinë për t'u përgjigjur menjëherë dhe përshtatur gamën tonë të produktit për dëshirat tuaja.

bardusch GmbH & Co. KG


_ Shërbimi Textile të plotë për çdo biznes të çdo workwear industrisë dhe veshje mbrojtëse, produktet POP, shtrat dhe takëm tavoline, lavanderi, Mats kontrollit pluhur, furnizimet plotë lavanderi për spitale dhe shtëpi pleqsh, si dhe veshje dhomë të pastër.

Franz Mensch GmbH


_ Higjena dhe veshje mbrojtëse direkt nga prodhuesit. cilësi më të sigurt dhe të përballueshme për më shumë se 40 vjet.

CWS-Hundë Germany GmbH


_ veshje Image për meshtarë dhe meshtarë.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »