Heilemann Sicherheitstechnik GmbH


_ Ne jemi prodhues kryesor i rrobave unazë metalike kryesor dhe e përdorin atë për t'i bërë produktet e mbrojtjes thikë për mishit, pulave dhe riparimin peshku-përpunimit industry.We të gjitha markave të mëdha perëndimore. Për pyetje të mëtejshme na telefononi mbrapa si. Euro Flex juaj - Ekipi

Wilhelm EICKER eK


_ KAPITULLI I TAKEVE - Cilësi e prodhuar në Solingen/Gjermani Fabrika e thikave profesionale

Creamer thika dhe Tools


_ Furnizimet Johannes Giesser Messer GmbH boning thikë, hapëse letër, thikë të veçantë, sallam dhe proshutë thikë, Provoni thika, thikë kuti higjienike, produkte për mbrojtjen e thikë, çeliku mprehje, forks mish, vendos thikë dhe më shumë.

Friedrich Münch GmbH + Co KG


_ Friedrich Münch GmbH + Co KG, 1920 themeluar në Mühlacker, është një lider për më shumë se vjet 45 në marrjen dhe shpërndarjen e PSA për industritë shkaktojë mish gjerë dhe niroflex Handwerk.Unter markës shet kompania. Münch në mbi vendin 60 tuaj Qualtitätsprodukte.

Schlachthausfreund GmbH


_ Ne kemi shumë vite përvojë në prodhimin dhe marketingun në mbarë botën e veshjeve mbrojtëse dhe pajisjeve për industrinë e mishit, ushqimit dhe inxhinierisë. Neni nga prodhimi i vet ...

bardusch GmbH & Co. KG


_ Shërbimi Textile të plotë për çdo biznes të çdo workwear industrisë dhe veshje mbrojtëse, produktet POP, shtrat dhe takëm tavoline, lavanderi, Mats kontrollit pluhur, furnizimet plotë lavanderi për spitale dhe shtëpi pleqsh, si dhe veshje dhomë të pastër.

Franz Mensch GmbH


_ Higjena dhe veshje mbrojtëse direkt nga prodhuesit. cilësi më të sigurt dhe të përballueshme për më shumë se 40 vjet.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »