Luckfiel dhe njeriu GmbH


_ Partner i biznesit të ushqimit për më shumë se 100 vjet. Meat nevojë shumicë. Degët në Berlin (Löbert dhe birit) dhe Coesfeld (Athmer dhe Liedt)

CWS-Hundë Germany GmbH


_ veshje Image për meshtarë dhe meshtarë.

Paperlynen GmbH


_ Paperlynen GmbH është një kompani e re në fushën HO.RE.CA dhe ju ofron me një gamë të gjerë të artikujve të disponueshme dhe reusable dhe veshje mbrojtëse personale të shërbimit të ushqimit.

Thomas EICKER


_ Shitjet e markës së thikës SICO për Gjermaninë. Shitja e thikave të kasapëve dhe materialeve të tjera të konsumit për fabrikat e përpunimit të mishit - pajisjet e çmontimit.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »