Friedrich Münch GmbH + Co KG
Në fushat pyjore 10
75417 Mühlacker ,
Tel.: + 49 7041 95440
fax: + 49 7041 954455
Kontakt personi: Frank Gunther
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.niroflex.de
përditësuar më: 01.12.2023
Anëtar që nga: 24.07.2013

Friedrich Münch GmbH + Co KG, themeluar në Mühlacker në 1920, ka qenë një lider në prodhimin dhe shitjen e PPE për industrinë dhe zanatin e përpunimit të mishit për më shumë se 45 vjet. Münch shet tuajat në mbi 60 vende me markën niroflex Produkte cilësore. Klientët në të gjithë botën vlerësojnë cilësinë dhe shërbimin e një kompanie ende të drejtuar nga familja. Me serinë e produkteve niroflex 2000, niroflex FIX, niroflex Easyfit dhe FM plus, FM ofron një gamë të gjerë dorezash mbrojtëse nga shpimet. Dorezat rezistente ndaj prerjes nga seritë niroflex knitstar, niroflex knitplus, niroflex BlueCut plus dhe niroflex BlueCut lite plotësojnë gamën.

Sipas përparjeve të certifikuara DIN EN ISO 13998: 2003 në madhësi 45x75, 55x80 dhe 60x85 janë të domosdoshme për të gjitha aktivitetet e prerjes dhe kockave, kur thika drejtohet drejt trupit / kofshës. Reklamat e tipit 4.2 rekomandohen kur përdorni thika shumë të mprehta. Bolero nga marka niroflex 2000 ofron mbrojtje të shtuar me një aspekt ergonomik; ato janë të disponueshme në madhësi 55x90 dhe 65x100. Sigurisht, çdo lloj produkti i bërë me porosi ose madhësi të veçanta mund të realizohet me kërkesën e klientit. Shërbimi origjinal i riparimit niroflex riparon në mënyrë profesionale të gjitha dorezat mbrojtëse të shpimit me origjinë evropiane që plotësojnë standardet e zakonshme EN dhe ISO.

 


Fjalët kyçe: grupi i punës për mbrojtjen nga thika | Kasap i sigurisë në punë | doreza dhe përparëse të zbulueshme | DIN EN ISO 13998: 2003 | EN1082 | EN388 | FBG | FM Plus | Doreza zinxhir | Përparëse zinxhiri | doreza dhe kalata magnetike | manabo | niroflex | niroflex 2000 | niroflex easyfit | niroflex Fix | Përpunimi i mishit PSA | Përparëse kasapi | doreza rezistente ndaj prerjes | Mbrojtja e prerjes | Kasap doreza mbrojtëse | Doreza sigurie | Mbrojtja nga thika | Klasa e performancës së mbrojtjes nga thika 2 | Doreza mbrojtëse për thikë | Platformë për mbrojtjen nga thika