POPPY GmbH


_ Ne jemi një zgjidhje inovative donatorët dhe mbështetjen që ju jo vetëm në konvertimin ekonomike e kërkesave tuaja të tanishme të higjienës për sigurimin e cilësisë. Ne jemi të lumtur për të ju këshillojë për dobësitë në higjienën e produktit, operative dhe të personelit.

nita Hygiene GmbH


_ Tuaj donatorët inovative zgjidhje për prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve të ndikojë higjiena në industrinë ushqimore të qëndrueshme pozitive.

REICH GmbH


_ Reich Fördertechnik GmbH me seli në Großkarolinenfeld prodhon sisteme komplekse, transportuese individuale për industrinë e mishit dhe shpendëve ...

Schrutka-Peukert GmbH


_ Schrutka-Peukert është specialist juaj në freskinë temë dhe dyqan. Inxhinieri dhe Arkitekturë janë bazë e cilësinë tonë. Ne pastaj i shpëtojmë të plotë, pajisje dyqan me porosi.

VEMAG ANLAGENBAU GmbH


_ Ne të prodhojë cilësi të lartë dhe sistemeve të qëndrueshme bimore për trajtimin termik të produkteve ushqimore. produkte të reja të tilla si shtëpitë e tymit, gatim dhe pajisje ngrirje të shkrij dhe pasuritë e maturimit klimatike janë pjesë e gamën tonë të plotë të produktit.

Frontmatec Hygiene GmbH


_ Frontmatec Hygiene GmbH - Zyra Inxhinierike për higjienë dhe teknologji ushqimore. Zgjidhje të personalizuara të higjienës dhe automatizimit për industrinë ushqimore dhe industritë e tjera higjienike, si dhe industrinë e furnizimit.

AICHINGER GmbH


_ Shopfitting, planifikimi, zgjidhjet e brendshme të projektimit, konceptet e ndriçimit, ndriçimit të projektimit, shpenzimet ngrënie, produktet e çelik.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 tjetër fund »