BU-HO-PLAST


Alsfeld Str. 4
34590 Wabern / levë , Gjermani
Tel.: (05681) 2449
Kontakt personi: Michael Buserath
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.buhoplast.de
përditësuar më: 09.07.2021
Anëtar që nga: 18.10.2012

BU-HO-PLAST, pasi 1964

Ekspertiza jonë në industrinë e mishit, është tavanet dhe mbulesa mur, panel i dhomave frigorifer dhe dhoma të ftohta, mure dhe dysheme.


Fjalët kyçe: dyqan kasapi për rehabilitimin e tokës | Dyqan kasapi rinovimi i tavanit | Muret e dyqaneve të ftohta