nita Hygiene GmbH


Dortmunder Str. 19a
57234 Wilnsdorf , Gjermani
Tel.: 02739 / 40392-0
fax: 02739 / 40392-99
Kontakt personi: Barry Fulcher
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.nita-hygiene.com
përditësuar më: 30.07.2020
Anëtar që nga: 23.03.2017

Tuaj donatorët inovative zgjidhje për prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve të ndikojë higjiena në industrinë ushqimore të qëndrueshme pozitive.

përgatitura nën moton "Për më shumë pastërti dhe kënaqësi" nita Higjena GmbH higjienës dhe pastrimit zgjidhje të për cilësinë dhe sigurinë në industrinë ushqimore. Këto zgjidhje produkt janë projektuar posaçërisht për të bërë më të lehtë për të punuar në jetën e përditshme. Edhe në të ardhmen, prodhimet nita dhe sistemet janë zhvilluar dhe optimizuar për përdorim në biznesin tuaj.


Fjalët kyçe: brava higjienike