POPPY GmbH


_ Ne jemi një zgjidhje inovative donatorët dhe mbështetjen që ju jo vetëm në konvertimin ekonomike e kërkesave tuaja të tanishme të higjienës për sigurimin e cilësisë. Ne jemi të lumtur për të ju këshillojë për dobësitë në higjienën e produktit, operative dhe të personelit.

nita Hygiene GmbH


_ Tuaj donatorët inovative zgjidhje për prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve të ndikojë higjiena në industrinë ushqimore të qëndrueshme pozitive.

REICH GmbH


_ Reich Fördertechnik GmbH me seli në Großkarolinenfeld prodhon sisteme komplekse, transportuese individuale për industrinë e mishit dhe shpendëve ...

Rudolf Schad GmbH & Co. KG


_ Për mbi 50 vjet partneri juaj i përhershëm për tregti dhe industri. Varja, lidhja, rrjeta, lëmimi, sharrimi. Tradita detyron!

Ehrenfels Isoliertüren GmbH


_ Izolues kasap tuaj dhe / ose industrinë e mishit. Dyert frigorifer, dyert dhomë operativ, dyert e ritëm, dyert frigorifer, dyert frigorifer, dyer çelik, dyert tualet.

BU-HO-PLAST


_ Ekspertiza jonë në industrinë e mishit, është tavanet dhe mbulesa mur, panel i dhomave frigorifer dhe dhoma të ftohta, mure dhe dysheme.

WERIT Kunststoffwerke W. Schneider GmbH & Co. KG


_ Werit Kunststoffwerke W. Schneider GmbH & Co.KG u themelua në 1949. Më shumë se 600 punonjës punojnë në nëntë vende në të gjithë Evropën.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 tjetër fund »