USEDmarket GmbH


_ USEDmarket është partneri i fortë për dyqanet dhe objektet e magazinimit, artikuj të veçantë si dhe makina me orientim ndërkombëtar. Me mbi 20 vjet përvojë, ne jemi të pozicionuar me sukses në treg.

Expondo GmbH


_ Expondo është një shitës me pakicë në internet i furnizimeve për furnizime hoteliere, furnizime artizanale dhe furnizime industriale. Ne përpiqemi të ofrojmë produkte të cilësisë së klasit të parë me çmime më të ulta për klientët tanë.

EAT Edelstahlanlagen- dhe Teknologjia GmbH


_ Ne ofrojmë zgjidhje të plotë nga çelik inox nga planifikimi deri në shtëpi të prodhimit deri në Montage.Wir janë sistemet e tyre të ekspertëve në fushat e trajtimit, ruajtjen, prerja dhe me porosi

Brökelmann Equipment and Plant Construction GmbH & Co.


_ Brökelmann - shumëllojshmëri në çelik inox. Ne prodhojmë zgjidhje specifike të klientit të bëra prej çeliku inox dhe alumini për një gamë të gjerë të aplikacioneve.