Makineri të reja ose të përdorura për heqjen dhe shkatërrimin e mishit. Të gjithë prodhuesit kryesorë dhe furnizuesit ose shpërndarësit adresat nga Gjermania.

Weber Maschinenbau GmbH Breidenbach


_ Grupi Weber është një nga kompanitë kryesore në inxhinieri mekanike në industrinë e përpunimit të mishit dhe djathit. Portofoli Weber përfshin Slicers, Machines Packaging, Skinner, Food Robotics dhe shumë produkte të tjera.

EFA - Schmid & Wezel GmbH


_ i njohur më mirë në qarqet profesionale nën emrin e markës EFA është Schmid & Wezel GmbH pasi 1934 botën me programin e plotë të makinës për therje dhe therjes shumë të suksesshme në mesin e udhëheqësit e tregut në segmentin.

Rudolf Schad GmbH & Co.KG


_ Për më shumë se 50 vjet & nbsp; partnerin tuaj të fortë për tregti dhe industri. Varur, të detyrueshme, rrjetë, bluarje, rrethore. Përmbaheni traditës!

Fabrika e makinerive MAJA Hermann Schill GmbH


_ Për më shumë se 60 vjet zhvillon, prodhon dhe tregjet Maja icemaker dhe mishit makineri të përpunimit.

BAADER Gjermani


_ Që 1919 Baader është një prodhuesi kryesor botëror dhe furnizuesit e pajisjeve të reja dhe zgjidhje për përpunimin e peshkut, të përpunimit të pulave dhe mishit përpunimit ...

HFM makina të përpunimit të mishit


_ HFM makina të përpunimit të mishit, një partner kompetent dhe të besueshëm në këtë temë përdorur Metzgereimaschinen.

Ankandet për industrinë e mishit


_ Si një ankand në internet, ne bëjmë ankand industri të tërë mishi, fabrika, linja prodhimi, makina, pajisje dhe sisteme për prodhimin e mishit dhe produkteve të sallamit në Gjermani, Austri dhe Zvicër ...
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »