HEIFO GmbH & Co. KG


Hannoversche Str. 49
49084 Osnabrück ,
Tel.: + 49 541 58430
fax: + 49 541 5843185
Email:
Faqja e internetit:
përditësuar më: 03.07.2019
Anëtar që nga: 24.09.2014

Fjalët kyçe: makina për skinning dhe shurdhimin e membranës | Injektorë | Pirja e duhanit dhe sistemet e gatimit | Krijues akulli flake | Lëmshues | Prerës kubi dhe pjese