Fabrika e makinerive MAJA Hermann Schill GmbH
Tullastrasse 4
77694 Kehl-Goldscheuer ,
Tel.: + 49 7854 184-0
fax: + 49 7854 184-244
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: https://www.maja.de
përditësuar më: 25.04.2024
Anëtar që nga: 10.10.2012

Që nga gushti 2018, MAJA ka qenë pjesë e Grupit MAREL, ofruesi kryesor global i sistemeve dhe shërbimeve të avancuara përpunimi për industrinë e pulave, mishit dhe peshkut.

MAJA-Maschinenfabrik zhvillon, prodhon dhe shet makineri për industrinë ushqimore. Gama e produkteve përfshin makina për zhveshje, makina për lëkurë, makina për lëkurë për peshk dhe shpendë dhe makina për prerje, në veçanti sisteme të ndarjes së mishit me saktësi në peshë. Përveç kësaj, prodhuesit e akullit në shkallë plotësojnë gamën e produkteve, të cilat përdoren kryesisht për prodhimin dhe ftohjen e ushqimit. Për më shumë se 60 vjet është fokusi për Maja punë ekonomike dhe të sigurt për të tregtisë kasapëve 'dhe industrisë. Në këtë qëllim, ne kemi lidhur aktivitetet tona në këtë drejtim ne e matur veten! Përreth globit, më shumë se 30.000 makina MAJA janë në përdorim çdo ditë, disa pa ndërprerje. Shoqëruar me një orientim të rreptë të klientit dhe njohurinë përkatëse, MAJA është bërë një pjesë e domosdoshme e zinxhirit të vlerës në trajtimin dhe përpunimin e ushqimit. Ne jemi në vend për klientët tanë në një rrjet global të tregtarëve, si dhe filialet në Francë dhe SHBA.


Fjalë kyçe: makina për skimming | Makinat e lëkurës | Derinder | Makinat për heqjen e materialeve | Skinner | Makinat e lëkurës | Prodhues akulli me shkallë