Weber Maschinenbau GmbH Breidenbach
Günther-Weber-Str. I 3-ti
35236 Breidenbach ,
Tel.: 06465 / 918-0
fax: 06465 / 918-1100
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.weberweb.com
përditësuar më: 30.01.2020
Anëtar që nga: 12.10.2016

Nga prerja e saktë e peshës te ngarkimi dhe paketimi i saktë i suxhukut, mishit dhe djathit: Weber Maschinenbau është një nga ofruesit kryesorë të sistemit për aplikimet e ftohjeve dhe është një nga adresat më të rëndësishme për industrinë e përpunimit të ushqimit. Portofoli është i larmishëm dhe ofron zgjidhjen perfekte për të gjitha kërkesat dhe fushat e aplikimit. Weber ka vendosur standarde të reja me forcë dhe njohuri teknike inovative që nga viti 1981 - me zgjidhje me performancë të lartë dhe efikase që karakterizohen nga rezultate precize me rendiment të lartë të produktit dhe dhënie minimale. Kompania e ka zanafillën e saj në prodhimin e makinave qeruese dhe skinuese të membranës, të ashtuquajturat skinerë, të cilat janë ende një pjesë integrale e portofolit të produktit. Klientët në të gjithë botën mund të bien përsëri në një gamë të gjerë makinerish, si dhe zgjidhje të linjës dhe automatizimit nga ofruesi i shërbimit të plotë - për çdo klasë performance në tregti ose industri. Në 2011 filiali Textor Maschinenbau u themelua në Wolfertschwenden (Allgäu). "Smart & Easy" janë prerësit dhe përbërësit e linjës që prodhon Textor dhe që mbi të gjitha mbulojnë kërkesat e klasave më kompakte të performancës. Zgjidhjet Textor karakterizohen nga ide të zgjuara, ndërtim i hapur dhe pastrim i lehtë. Weber ka mbajtur shumicën e aksioneve në Wente / Thiedig GmbH që nga viti 2015. Kompania Braunschweig zhvillon sisteme të përpunimit të kamerës dhe imazhit që përdoren, për shembull, në shkallët optike dhe skanuesit e prerësve. Blerja e një pjese në partnerin afatgjatë të zhvillimit forcon potencialin për risi të mëtejshme në fushën e teknologjisë së skanimit. Si rezultat i bashkimit me një prodhues të njohur të makinës së paketimit, termoformuesit i janë shtuar portofolit të Grupit Weber që nga viti 2017. Weber tani është në gjendje të ofrojë zgjidhje të sistemit të integruar dhe shumë të automatizuar, nga prerja në paketimin e mallrave të prera, nga një burim i vetëm. Weber vazhdimisht shtyn përpara me praninë e tij ndërkombëtare për afërsi edhe më të madhe të klientit, disponueshmëri të shpejtë dhe shërbim personal. Sot rreth 1.400 punonjës në 25 vende në 21 kombe janë të punësuar nga Weber Maschinenbau dhe kontribuojnë në suksesin e Weber Group me përkushtim dhe pasion çdo ditë. Kompania është ende në pronësi të familjes sot dhe drejtohet si CEO nga Tobias Weber, djali i madh i themeluesit të kompanisë, Günther Weber.


Fjalët kyçe: automatizimi | Fundi i pajisjeve të linjës | Robotikë | Skaneri | Mprehëset | Skinner | Slicer | Thikë prerëse | Termoformeri | Makineritë e paketimit