BAADER Gjermani


Geniner Str. 249
23560 Lubeck ,
Tel.: + 49 (0) 451 5302 0
fax: + 49 (0) 451 5302 492
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.baader.com
përditësuar më: 26.07.2021
Anëtar që nga: 18.07.2013

Zhvilluar nga Baader në Lübeck teknologjinë e ndarjes pastër e tendons dhe kërc të para-prerë mish "Baadering", vazhdon të vendosur standarde të reja në cilësinë e produktit dhe të performancës. Përdorimi i këtyre makinave të çon në dukshme Përmirësimi i cilësisë së produktit në vazhdimisht të njëjtin nivel të lartë dhe me saktësi Parametrat repeatable prodhimit, zhvillimit të vazhdueshëm Makinat Baader janë gjithmonë në hap me kohën e teknologjisë dhe ju siguroj se avantazh konkurrues nevojshme, Baader Entsehnungsmaschinen janë në dispozicion në 5 vargjet e pushtetit të ndryshme me një shumëllojshmëri të opsioneve, të tilla si rrip dorëzimit side, Topmulde, hale anë, plesht, matjen, heqjen e aparatit kthese, lidhje me një ujk, etj

Jo vetëm gruri, shpifjeve pa cilësia e prodhuar mishit vdes mish pa suxhuk, por sidomos kursimet e kohë të lartë në krahasim me cilësi të lartë, ndarjen e produktit artizanal dhe standardizimit janë të theksuara.

Lënda e parë:
Nga "Baadering" trajtim të butë mallrave dhe ruajtja e strukturës së proteinave është siguruar. Ky tipar është i rëndësishëm për një ngjyrë më të mirë të ushqimit, aftësia më e lartë ënjtje të mishit suxhuk dhe një pamje të përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme vizuale të produktit final, dmth sallam juaj do të prodhojë një "pickim" të freskët kur të nxehtë.

"Baadering" në sallam para garantuar optikisht vdes produkte të cilësisë falas.

Produkti përfundimtar:
Njohur, kasapëve vlerësuar me çmime të konfirmuar përmirësime të rëndësishme të cilësisë dhe rritjen e shitjeve përmes aplikimit të Baader-teknologjisë. Me përdorimin e makinave Baader të siguruar një avantazh konkurrues të rëndësishëm. cilësia e tyre produkt është riprodhueshme dhe ju lejon për të shfrytëzuar burime të reja.

ekonomia:
profesionistë të kualifikuar janë punë-intensive dhe të vështirë për të gjetur në treg. Përdorimi i një Baader kondicionuar redukton shpenzimet tuaja të punës dhe të sjell në shumicën e rasteve, një shpagim brenda një viti. Shpenzimet drejtimin janë optimizuar bazuar në vitet e përvojës së tregut dhe teknologji të sofistikuar. Përdorimi i një Baader-ajer sjell vazhdueshme, produktet e parashikueshme të cilat për të fituar ju lejon të lëndëve të para me çmime konkurruese dhe për të arritur një diferencë në rritje të fitimit.


Fjalët kyçe: baadern | Dozimi | Makina për shtrirje | Makineri për përpunimin e mishit | mish i larë | Makineri për përpunimin e shpendëve | Pajisja ngritëse dhe anuese | Ndarësit | ujk