Ankandet për industrinë e mishit


Thomas Mann rruga 11
59399 Olfen , Gjermani
Tel.: 02595 / 3836033
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: https://shop.fleischbranche.de/product-category/fleischereimaschinen/versteigerung-auktionen/
përditësuar më: 19.09.2023
Anëtar që nga: 28.11.2012

Si një ankand në internet, ne nxjerrim në ankand industri të tërë të mishit, fabrika, linja prodhimi, Pajisjet, furnizimet e thertoreve, thertoret, Makineri dhe sisteme për prodhimin e produkteve të mishit dhe suxhukut në Gjermani, Austri dhe Zvicër.

Hammer_Auctions_Auctions_Icon_Kopie.png

Ne do të ishim të lumtur t'ju këshillonim personalisht në: 06128/8597497

Etiketa: ankand i makinave kasap | industria e mishit | Ankande online pajisje kasapi | thertore