Makineri të reja ose të përdorura për heqjen dhe shkatërrimin e mishit. Të gjithë prodhuesit kryesorë dhe furnizuesit ose shpërndarësit adresat nga Gjermania. 

USEDmarket GmbH


_ USEDmarket është partneri i fortë për dyqanet dhe objektet e magazinimit, artikuj të veçantë si dhe makina me orientim ndërkombëtar. Me mbi 20 vjet përvojë, ne jemi të pozicionuar me sukses në treg.
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »