New ose të përdoren makineri të përpunimit të mishit të tilla si makina sallam mbushje dhe gërshërë me qira ose blini diçka nga të gjithë prodhuesit dhe tregtarët gjermanë.

Heinrich Frey Maschinenbau GmbH


_ Për më shumë se 60 vjet ne kemi qenë prodhimin e makinave speciale për industrinë ushqimore. mbushëse vakum, pistoni mbushje, salcice linjave, linjat e ushqimit komoditet dhe modulet, Attachments, Controls - PC Software.

Poly-clip Sistem GmbH & Co. KG


_ Gama më e madhe e makinave të klipit në botë - automatike, gjysmë-automatike, manuale, periferike, automatizimi. Harxhuese origjinale - klip, sythe, etiketa, pouches.

Culvert-REX Fleischereimaschinen GmbH


_ Me kompani mbi 50 vjet përvojë të mesme është nga Spessart një nga themeluesit e inxhinierisë mekanike kasap në Gjermani.

Albert Handtmann Maschinenfabrik GmbH & Co. KG


_ Handtmann është prodhuesi kryesor në botë i mbushjes dhe ndarjes së sistemeve për industrinë e ushqimit. Zgjidhjet fleksibël të procesit janë të përshtatshme për mish dhe salcice, produkte të pjekura, produkte të qumështit, peshk, ushqim të përkëdhelur, ëmbëlsira, vegjetarian / vegan dhe aplikime të tjera.

Tipper TIE Techno PACK GMBH


_ TIPPER TIE është një furnizues mbarëbotëror i makinave të përpunimit dhe paketimit.

Schlachthausfreund GmbH


_ Ne kemi shumë vite përvojë në prodhimin dhe marketingun në mbarë botën e veshjeve mbrojtëse dhe pajisjeve për industrinë e mishit, ushqimit dhe inxhinierisë. Neni nga prodhimi i vet ...

VEMAG Maschinenbau GmbH


_ cilësia e riprodhueshme në peshën e përsosur përshtatshëm. makineri VEMAG për të prodhuar produktet tuaja besueshme dhe të vazhdueshme.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 tjetër fund »