mbushëse suxhuk si mbushje vakum, sallam dhe shtyn Wurstsptritzen për industrinë e mishit dhe industria e mishit nga prodhuesit gjerman dhe tregtarët.

Heinrich Frey Maschinenbau GmbH


_ Për më shumë se 60 vjet ne kemi qenë prodhimin e makinave speciale për industrinë ushqimore. mbushëse vakum, pistoni mbushje, salcice linjave, linjat e ushqimit komoditet dhe modulet, Attachments, Controls - PC Software.

Culvert-REX Fleischereimaschinen GmbH


_ Me kompani mbi 50 vjet përvojë të mesme është nga Spessart një nga themeluesit e inxhinierisë mekanike kasap në Gjermani.

Albert Handtmann Maschinenfabrik GmbH & Co. KG


_ Handtmann është prodhuesi kryesor në botë i mbushjes dhe ndarjes së sistemeve për industrinë e ushqimit. Zgjidhjet fleksibël të procesit janë të përshtatshme për mish dhe salcice, produkte të pjekura, produkte të qumështit, peshk, ushqim të përkëdhelur, ëmbëlsira, vegjetarian / vegan dhe aplikime të tjera.

Schlachthausfreund GmbH


_ Ne kemi shumë vite përvojë në prodhimin dhe marketingun në mbarë botën e veshjeve mbrojtëse dhe pajisjeve për industrinë e mishit, ushqimit dhe inxhinierisë. Neni nga prodhimi i vet ...

VEMAG Maschinenbau GmbH


_ cilësia e riprodhueshme në peshën e përsosur përshtatshëm. makineri VEMAG për të prodhuar produktet tuaja besueshme dhe të vazhdueshme.

Friedr. Dick GmbH & Co. KG


_ Ne ofrojmë një sërë thikash profesionale për kuzhinierët dhe kasapët. Si një shtesë e përshtatshme, ndihmësit e domosdoshëm: çeliqet mprehës, mjetet, mbushësit e suxhukut dhe makineritë bluarëse.

Shërbimi industrial H&V


_ Për të gjitha pompat e vakumit ne ofrojmë ndarës vaji (filtra të shkarkimit) me çmimet më të mira. Ju lutemi pyesni pa detyrim ...
« fillim i mëparshëm 1 2 tjetër fund »