Tabela Clipper, Clipper Hand, prerë makine, suxhuk Clipper dhe pajisje për industrinë e përpunimit të mishit. Gjej gjithë prodhuesit gjermane, tregtarët dhe furnizuesit e makinerive të përpunimit të mishit të.

Poly-clip Sistem GmbH & Co. KG


_ Gama më e madhe e makinave të klipit në botë - automatike, gjysmë-automatike, manuale, periferike, automatizimi. Harxhuese origjinale - klip, sythe, etiketa, pouches.

Tipper TIE Techno PACK GMBH


_ TIPPER TIE është një furnizues mbarëbotëror i makinave të përpunimit dhe paketimit.

CT clip teknikë GmbH Germany


_ Ne kemi bërë atë një mision për të ofruar klientëve tanë shërbimin më të mirë të mundshme, me pajisje të klasit të parë për produkte të klasit të parë.

BEEKETAL


_ Kasap Equipment nga AZ. Knochenbandsäge, pajisje mincer, Vakuumiermaschinen, sallam filler, grinders mishit, sallam qethës, slicers e më shumë.

Raimund Beck KG


_ Beck clips alumini përfaqësojnë një alternativë të vërtetë për produktet konvencionale në treg dhe për të bindur me pajtueshmërinë e tyre me shumë gërshërë tavolinë, gjysmë dhe plotësisht automatike. Gjithashtu ofron sistemin Beck Music qethës pneumatike të vetme dhe një Clipper tryezë.

Expondo GmbH


_ Expondo është një shitës me pakicë në internet i furnizimeve për furnizime hoteliere, furnizime artizanale dhe furnizime industriale. Ne përpiqemi të ofrojmë produkte të cilësisë së klasit të parë me çmime më të ulta për klientët tanë.