Të gjithë tregtarët e pajisjeve të përdorura për thertore që ofrojnë mjete të përdorura, kasapë, mbushës, sharra kockash, gërshërë me salcice, prerës etj nga zgjidhjet e thertore. Blej lirë ose shes këtu.

Bizerba SE & Co. KG


_ Bizerba ofron klientëve të sektorit të tregtisë, tregtisë, industrisë dhe logjistikës një portofol unik të zgjidhjeve të harduerëve dhe softuerëve në mbarë botën, rreth peshës "madhore qendrore" ...

Heinrich Frey Maschinenbau GmbH


_ Për më shumë se 60 vjet ne kemi qenë prodhimin e makinave speciale për industrinë ushqimore. mbushëse vakum, pistoni mbushje, salcice linjave, linjat e ushqimit komoditet dhe modulet, Attachments, Controls - PC Software.

Renner Slaughterhouse GmbH


_ Renner është burim i mirë për teknologji individuale dhe fleksibël thertore - tashmë në 2. Generation. RENNER korrespondon me objektet e saj të gjerë kërkesat e cilësisë sa i përket higjienës, mirëqenien e kafshëve, ergonomi dhe operimit dhe sigurisë në punë.

Weber Maschinenbau GmbH Breidenbach


_ Grupi Weber është një nga kompanitë kryesore në inxhinieri mekanike në industrinë e përpunimit të mishit dhe djathit. Portofoli Weber përfshin Slicers, Machines Packaging, Skinner, Food Robotics dhe shumë produkte të tjera.

REICH GmbH


_ Reich Fördertechnik GmbH me seli në Großkarolinenfeld prodhon sisteme komplekse, transportuese individuale për industrinë e mishit dhe shpendëve ...

EFA - Schmid & Wezel GmbH


_ i njohur më mirë në qarqet profesionale nën emrin e markës EFA është Schmid & Wezel GmbH pasi 1934 botën me programin e plotë të makinës për therje dhe therjes shumë të suksesshme në mesin e udhëheqësit e tregut në segmentin.

Albert Handtmann Maschinenfabrik GmbH & Co. KG


_ Handtmann është prodhuesi kryesor në botë i mbushjes dhe ndarjes së sistemeve për industrinë e ushqimit. Zgjidhjet fleksibël të procesit janë të përshtatshme për mish dhe salcice, produkte të pjekura, produkte të qumështit, peshk, ushqim të përkëdhelur, ëmbëlsira, vegjetarian / vegan dhe aplikime të tjera.
« fillim i mëparshëm 1 2 3 4 5 6 7 tjetër fund »