Albert Handtmann Maschinenfabrik GmbH & Co. KG


Hubertus-Liebrecht-Str. 10 12-
88400 Biberach / Riss ,
Tel.: + 49 7351 450
fax: +49 7351 45 1501
Email: Kjo adresë e-mail-i është e mbrojtur nga reklamat e pa! Duhet aktivizuar per te shfaqur JavaScript!
Faqja e internetit: http://www.handtmann.de/fuell-und-portioniersysteme/
përditësuar më: 23.11.2022
Anëtar që nga: 05.01.2015

Header_handtmann-kyç vizuale-apple-2.png

Një pionier pasionant që nga viti 1954

Handtmann zhvillon dhe prodhon sisteme mbushjeje dhe ndarjeje për industrinë ushqimore. Që kompania është themeluar në vitin 1954, Handtmann ka zhvilluar teknologjinë në këtë fushë dhe është bërë udhëheqësi i tregut. Sot kompania është e përfaqësuar në mbi 100 vende me partnerë të shitjes dhe shërbimit të aftë dhe të trajnuar mirë në sit.

Prodhoni ushqime të njohura në mënyrën më moderne

Mbushja, ndarja, ndarja, bluarja, kthesa, dozimi, bashkëpjesëmarrja, formimi, grupimi dhe automatizimi janë kompetencat thelbësore të Handtmann. Mbushësi me vakum është pjesa qendrore me të cilën sistemet inteligjente dheZgjidhjet e linjës mund të kontrollohen me shumë efikasitet. Një tipar i jashtëzakonshëm është saktësia e pjesërisht e saktë e ndarjes për shkak të transportuesit të qelizave korsi në mbushësin me vakum. Zgjidhjet Handtmann mundësojnë ndryshueshmëri maksimale dhe ofrojnë hapësirë ​​për përdorim fleksibël dhe kështu përmbushjen e kërkesave të reja të tregut. Për mish dhe salcice, produkte të pjekura, produkte të qumështit, peshk, ushqim të përkëdhelur, ëmbëlsira, vegjetarian / vegan dhe aplikime të tjera për zanat, bizneset e mesme dhe industrinë. Efikasiteti, besueshmëria dhe jetëgjatësia karakterizojnë Handtmann dhe janë faktorë vendimtar që sigurojnë produktivitetin dhe efikasitetin më të lartë në përdorimin e ashpër të përditshëm.

Realizimi i ideve inovative të produktit

Me Forumin Handtmann me 4.000 metër katror, ​​kompania ofron një qendër moderne të teknologjisë për klientët dhe palët e interesuara nga të gjitha fushat e ushqimit, klasike të produkteve, ideve të produkteve të reja ose për të provuar proceset e reja të prodhimit. Forumi është i çertifikuar me miratimin e BE për të gjitha ushqimet sipas kërkesave të fundit të ligjit të ushqimit.


Fjalë kyçe: dozimi | makina për përpunimin e mishit | Makinat e derdhjes | bashkëekstrudim | Teknologjia e porcionimit | Trajtimi i produktit | Mbushës proshutë | mbushës vakum | ujqër | automatizimi i sallamit